maart 13, 2019 - 10:00
Zwaag (gem. Hoorn, NH)
RoseQuarts Massage
Dè diepte massage

Een bijzondere ervaring; een massage uitgevoerd met speciale rozenkwarts rollers, die de massage een dieper en intensiever effect geven. De massage zelf voelt ontspannend aan, terwijl je klant voelt dat het veel meer effect geeft dan een ‘gewone’ massage. Je kunt variëren in druk, van licht tot zeer stevig, zonder dat het je eigen handen en gewrichten belast. De roller doet zijn werk! Ideaal bij regelmatige stress, spanning en spierpijnen in rug, nek en hoofd. Spierknopen, sporters of bij chronische problemen. Rose Quartz Massage: een ware beleving!

  • Je kunt variëren in druk, van licht tot zeer stevig
  • Geen belasting van je eigen handen en gewrichten
  • De roller doet zijn werk!
  • Ideaal bij regelmatige stress, spanning en spierpijnen in rug, nek en hoofd.

Je leert de massage zowel op het lichaam als in het gezicht.

Populair in de salon is de rug, nek, schoudermassage, waarbij ook de bilpartij gemasseerd wordt (veel rugklachten komen hier vandaan!), we kunnen hierbij gewoon over de handdoek heen masseren! Met de stiftroller masseren we niet alleen het gezicht, maar ook de nekpartij (monnikskapspier), aanhechting tegen het achterhoofdsbeen en de hoofdhuid.

Ideaal bij nekklachten, stress en spanningshoofdpijnen!

In het GEZICHT is deze massage heerlijk ontspannend, terwijl de doorbloeding en drukpunten gestimuleerd worden. Een mooie afwisseling met de ‘klassieke’ gezichts-, hals- en decolleté massage!

   

Geef je op via: info@pbcosmetix.com of vul het contactformulier in om je in te schrijven.