Over P&B Cosmetix

Mijn naam is Bianca Moscoso en trotse eigenaar van P&B Cosmetix én Piura Skincare.

Zelf ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de cosmeticabranche.
Mijn kennis ligt op gebied van huidverzorging en – verbetering, dermatologie, ingrediëntenleer, behandelmethoden en massagetechnieken. Alsmede in kennisoverdracht, bedrijfsvoering, verkoop en marketing. Mijn werkervaring is zeer breed, zoals het voeren van een eigen salon alsmede docent, examinator, trainingsmanager en salesmanager voor diverse  (internationale) cosmeticahuizen. Inmiddels voer ik met mijn bedrijf P&B Cosmetix ons eigen cosmeticamerk die we zelf ontwikkelen en bieden we diverse professionele trainingen aan voor schoonheidsspecialisten binnen ons Training Center.

Cosmetica is mijn grote passie, mijn tweede passie is mensen inspireren, begeleiden en opleiden. Niets geeft zoveel voldoening wanneer een klant met een probleemhuid na een lange zoektocht weer gelukkig en zelfverzekerd is met zijn of haar huid. Of een cursist of specialist te zien groeien tijdens de opleidingen of trainingen en later in het veld bezig te zien.

Piura Skincare is dus ons eigen merk. Doordat de producten in eigen beheer èn land geproduceerd worden, ervaar je een andere dimensie binnen ons bedrijf: de creativiteit van productontwikkeling en alle processen die daarbij komen kijken. 

Naast deze unieke producten bieden we met P&B Cosmetix een Training Center voor Beauty Professionals, op een centrale locatie in Nederland: Huizen (nh).  Hier worden trainingen verzorgd op gebied van producten, behandelingen, massagetechnieken, verkoop & marketing etc.

Met ruim 20 jaar ervaring in de professionale beautybranche, is P&B Cosmetix een solide en ervaren partner voor jou en jouw salon.

In deze snelle tijd met veel informatiebronnen, diverse betrouwbaar maar helaas ook met vele misleidende beloften, kun je bij P&B Cosmetix vertrouwen op een eerlijke, pure manier van productontwikkeling en een heldere communicatie.

P&B Cosmetix is meer dan alleen cosmeticaleverancier. We geloven in samenwerking en partnership. We helpen je graag in je bedrijf waar nodig en delen onze kennis met onze specialisten. Tevens bieden we een totaalaanpak voor het meest belangrijke in je leven: je huid, je lichaam en je geest! 

This Moment, This Life, Beautifully.

Hartelijke groet, Bianca Moscoso

Onze visie