Summer School

Gebruik deze zomer om je vaardigheden te ontwikkelen. Of dit nu in aanloop naar (her-)examens is, de start van je salon of een nieuwe behandeling in je salon. Ons team helpt jou verder!
LESSEN
 • Examentraining
 • Basisopleiding schoonheidsverzorging (niveau 3)
 • Vervolgopleiding schoonheidsverzorging (niveau 4)
 • Acne
 • Shiatsu
 • Elektrisch ontharen
 • Additionele (aromatherapie, thalassotherapie, donkere huid, mannenhuid, voedingsleer, psychologie en verkoop en hoofdhuid, oormassage)
 • Trainingen en begeleiding op maat (zoals oefening in een bepaald onderdeel waar je moeite mee hebt in je studie of in je salon)
WORKSHOPS
 • Hotstone
 • Cupping
 • Honing Bindweefsel Massage
 • Hamman behandeling
 • Gezichtsmassage
 • Workshops op maat

Mogelijkheden:
– Privéles
– Groepsles (samen met je collega’s, medecursisten)

Locatie:
Ons P&B Trainingscentrum te Zwaag (NH) of Groningen
Mogelijkheden en kosten voor training op uw eigen locatie: bespreekbaar

Prijzen op aanvraag.

Stuur een mail naar: info@pbcosmetix.com
of bel: 0229-757128

Gebruik deze zomer om:
– je klaar te maken voor je examens
– je vaardigheden te verbeteren
– je te verdiepen in je kennis
– nieuwe technieken te leren
– Je marketingplan klaar te maken

Wij bieden in de zomerperiode trainingen en begeleiding op maat.

Heb jij net je opleiding afgerond en kun je wel wat extra oefening of begeleiding gebruiken?
Ga voor extra examentraining in de vorm van privéles of in een groepssessie.
(scroll naar beneden en lees meer over onze expertise en docenten)

Heb je moeite in je salon met bepaalde vaardigheden, verkoop of marketing? Ben je net gestart of sta je op het punt te gaan starten en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij bieden jou individuele begeleiding.

Wil je starten met een bepaalde productlijn of techniek in je salon?
Deze zomer bieden we ook 1 op 1 trainingen, zodat je niet hoeft te wachten op het nieuwe trainingsseizoen, maar gelijk in september van start kunt

Ons Team

Met een team trainers die ruim 20 jaar ervaring hebben in de professionele beauty branche, is P&B Beauty Trainingen een solide en betrouwbare plek voor jou. Gezien onze ervaring als trainers, docenten, assessoren én productontwikkelaar, is onze kennis en kunde zeer breed en altijd up to date. Maak hieronder kennis met de trainers van de Summer School!

Mijn naam is Bianca Moscoso en eigenaar van P&B Cosmetix, Beauty Trainingen én Piura Skincare.
Na in 1996 mijn opleiding Schoonheidsspecialist te hebben afgerond, heeft het een tijd geduurd tot ik mijn draai heb kunnen vinden. Een aantal jaar weg uit de cosmetica en in de financiële sector werkzaam geweest. Daarna kwam het toch weer terug op mijn pad. Tijdens de jaren dat ik voor cosmeticahuizen heb gewerkt als o.a. Trainingsmanager heb ik veel mogen reizen. Seminars en trainingen op diverse plekken in Europa bijgewoond zoals in Londen, Parijs, Barcelona , Munchen en Rome.  Ook heb ik verdere trips mogen maken reizen mogen make, zoals meerdere keren naar Zuid-Afrika en ook naar Tokyo.
Vervolgens ben ik m’n job gaan combineren met freelance werkzaamheden, zoals Docent Schoonheidsverzorging niveau 3, Assessor (examinator) niveau 3 en ook het schrijven van opleidingsmateriaal. Uiteindelijk heb ik rond 2012 de move gemaakt om geheel voor mezelf te gaan werken en ben ik mijn bedrijf P&B Cosmetix gestart.

Mijn kennis en ervaring ligt op gebied van huidverzorging, huidverbetering, dermatologie, ingrediëntenleer, behandelmethoden, apparatuur, massagetechnieken en productontwikkeling. Alsmede in kennisoverdracht, bedrijfsvoering, verkoop en marketing. Tegenwoordig hou ik me met name bezig met de bedrijfsvoering en het ontwikkelen van de trainingen en producten. Toch geef ik zelf ook nog regelmatig nieuwe trainingen en privébegeleiding. Omdat het belangrijk en ook zo leuk is om met de essentie bezig te blijven. Niets geeft zoveel voldoening een specialist te zien groeien tijdens de opleiding of training en later in het veld bezig te zien.

Toch vind ik praktijkervaring heel belangrijk voor kennis overdracht, daarom hebben we gedreven en ervaren trainers, die de meeste trainingen verzorgen. Ieder met haar expertise. Om jou de beste leraar of coach te geven die je nodig hebt.

Ik ben Marjon Geschiere. Vanaf 1998 heb ik besloten mijn passie te volgen: de uiterlijke verzorging.

Destijds zette ik als alleenstaande moeder met een zoontje van 2,5 jaar alles aan de kant om mijn droom te verwezenlijken. Maar jee, wat was dat moeilijk! Kindje op bed, boeken op tafel. Na de opleiding kleinschalig gestart met een salon aan huis. Maar mijn gedrevenheid en passie kende geen grenzen. Bij iedere cursus/training die ik volgde kwam de vraag naar boven: wat is er nog meer?

In 2009 kreeg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot docent uiterlijke verzorging. Met ondersteuning van 2 zeer vakkundige collega docenten, heb ik ook in dit vakgebied mijn stempel kunnen zetten. Inmiddels al vele cursisten de opleiding niveau 3 en allround schoonheidsspecialsite niveau 4 mogen zien afronden

Sinds 2016 ben ik ook werkzaam als trainster bij P&B Cosmetix. Het ontwikkelen van product trainingen, massages en nieuwe behandelingen, samen brainstormen over product ingrediënten, behandeltechnieken en toekomstperspectieven in onze branche geeft mij een enorme kick!

Kortom: aankomend talent in deze branche coachen, gediplomeerde schoonheidsspecialistes trainen is dan ook echt mijn passie.