Onze visie

Bij P&B COSMETIX, Professional Beauty in Pure Cosmetics, zijn we ervan overtuigd dat het belangrijk is om gezonde keuzes te maken wanneer het op de huid aankomt. De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen, huidverzorging dient deze krachten te ondersteunen. Het behoud van een mooie huid, verbetering van de huidconditie en het creëren van een natuurlijke, mooie uitstraling is ons uitgangspunt. Om aan de sneltrein van het leven te ontsnappen, is ontspanning op zijn tijd en de wellness ervaring belangrijk. In deze snelle tijd met veel informatiebronnen, sommige betrouwbaar maar helaas ook met vele misleidende beloften, kun je bij P&B COSMETIX vertrouwen op een eerlijke, pure manier van productontwikkeling en een heldere communicatie.
Onze producten zijn pure perfectie!

Wij zijn trotse partner van fabrikanten die onze producten met  optimale zorgzaamheid ontwikkelen, met aandacht voor optimale duurzaamheid en puurheid, alsmede de trotse partner van schoonheidsinstituten die deze filosofie met ons delen en de klanten die hierbij welvaren. Steeds meer mensen ontdekken de combinatie van schoonheid, zuiverheid en wetenschap die onze merken in zich hebben. Dat is wat je duidelijk kunt zien, voelen en ervaren!

Onze producten bevatten:

  • Geen minerale oliën (paraffinum liquidum)
    Wél natuurlijke plantoliën en extracten van waardevolle planten, bloemen, vruchten, kruiden en vitaminen

  • Geen parabenen, wél Eco-cert gecertificeerde conserveermiddelen

  • Geen overbodige geur-, kleur- en vulstoffen

  • Veilige, stabiele en huidvriendelijke emulgatoren

  • Dierproefvrij en vrij van dierlijke ingrediënten

Ga voor een waardevolle aanwinst in je salon!

Bij ons vind je producten van hoge kwaliteit, maar betaalbaar. Schoonheid, ontspanning en gezondheid dient immers voor iedereen haalbaar te zijn.
Een ruim aanbod aan producten met huidverzorgingslijnen,afgestemd op  huidleeftijden, huidcondities en huidtypen. Lijnen voor de extreem gevoelige huid, producten voor de man en voor het lichaam. De producten zijn geschikt voor de blanke huid, alsmede de getinte én de donkere huid!

Bied je klanten het totaalplaatje:  GEZOND VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN

Prachtige behandelmethoden en massages; van huidverzorging tot huidverbetering in speciaal behandelingen en kuurbehandelingen.

BELEVING: een ongekend gevoel van ontspanning en wellness.

ERVAAR het zelf!

Vind zelf uit wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak om de producten, de behandelingen en het gevoel van onze filosofie zelf te ervaren. Of loop binnen tijdens onze inloopdagen!

BEPAAL zelf uw start

U bent eigen ondernemer, u laat uw leverancier toch niet bepalen wat u moet afnemen en wat uw jaaromzetten moeten zijn? U kunt al zeer toegankelijk instappen bij ons, we hebben verschillende startmogelijkheden en veel is in overleg mogelijk.

GENIET van al onze voordelen en ondersteuning

Wanneer u met onze producten gaat werken, kunt u profiteren van onze kennis.  Waarin kunt u onze kennis vertalen? Denk aan begeleiding en coaching, trainingen op gebied van producten, behandelmethoden en massagetechnieken, levensstijl filosofie in wellness en gezondheid, advies, verkoop, marketing, klantbenadering etc.

LEER steeds weer bij met onze trainingen

Het bijhouden van uw kennis en vaardigheden is onmiskenbaar belangrijk voor iedere specialist. Gezien de ervaring en kennis op het gebied van opleidingen en productontwikkeling zult u, als specialist, veel ondersteuning en begeleiding krijgen en continue nieuwe kennis kunnen vergaren in de speciale behandelmethoden en massagetechnieken alsmede de diepere achtergrondkennis.

KIES voor ons, dan kiezen wij voor u!

Wordt niet alleen depositair, maar kies ervoor om een volwaardige partner te worden, met meer voordelen.

ZEG JA tegen een mooie en gezonde toekomst!

Bent u benieuwd wat onze producten voor uw Salon of Spa kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarin wij alles kunnen uitleggen en u de producten en behandelingen zelf kunt ervaren.